More

Happee tasoitti välierävoitot murskalukemin

Happee tasoitti Salibandyliigan välierävoitoksi Nokian KrP:tä vastaan 1-1 vakuuttavalla tavalla, kun nokialaiset taipuivat Jyväskylässä peräti 9-0. Ensimmäisen kohtaamisen oli voittanut KrP jatkoajalla.

Tänään Jami Manninen ja Kaapo Savinainen laukoivat Happeelle avauserässä kahden maalin johdon, jonka Otto Tikka ja Asko Huisman toisessa kasvattivat neljään. Toisen erän lopulla Nokian Morics Kruminsille tuomittiin viiden minuutin jäähy huitomisesta, ja Jami Manninen ja Veli-Matti Hynynen naulasivat ottelun ylivoimaosumillaan. Kolmannessa erässä isännät komistelivat 938 katsojan iloksi lukemia vielä kolmesti Nokian keskittyessä jo seuraavaan kohtaamiseen. Puolustaja Otto Tikka oli maalillaan ja kahdella syöttöpisteellään illan tehomies. Happeen maalin piti puhtaana Miro Tuomala.